Бебешки колички Cam модел Fluido

Бебешки колички Cam модел Fluido,са  последният модел на известната марка.

Произведена в Италия количка  получава награда за най-добър продукт в категорията бебешки колички на световното изложение на детски стоки в Хонконг  проведено в края на 2014-та година.

Съвременното и стилно шаси на количката е умело съчетано с разноцветни дамаски,  сливащи се с градската действителност.

Кошът за новородено на бебешки колички Cam е мястото където бебето ще прекара може би най-много часове от първите месеци на живота си, за това той е направен по начин, по който да бъде удобен  както за бебето така и неговите родители.

Ако детето е родено в топлите месеци на годината на сенника на коша е монтиран специален прозорец с мрежа през който вътре да влиза свеж въздух. Прозорецът лесно се скрива при нужда и кошът остава закрит. За добра вентилация на въздухът вътре в коша на дъното му има специални отвори, които го проветряват и намаляват възможността бебето да се изпоти. През студените дни тези отвори могат да бъдат затворени с едно просто движение.  Двулицевото покривало на коша запазва топлината вътре в него, а при необходимост лесно може да бъде свалено с помощта на цип. Дръжката с която можете да носите коша може да бъде преместена, така че да не пречи по време на разходка, а когато се налага да носите коша заедно с бебето в него тя дава достатъчно опра и сигурност. Когато се наложи да храните бебето или то да пие вода докато е вътре в коша на бебешки колички Cam на гърба му има специален външен бутон, който променя на матрака за да може детето да бъде в по-изправена позиция.  Като допълнителна екстра на коша са монтирани две дъги който лесно го превръщат в люлка за приспиване и успокояване на детето.

Монтирането и махането на коша от шасито на количката става бързо и лесно без нуждата на адаптери благодарение на патентована от Кам система за монтаж.

Самата рамка на бебешки колички Cam е пригодена за градски условия – сгъва се лесно и бързо при това има и възможност да бъда сгъната заедно със седалката на количката. Сгъната количката може да бъде  лесно пренесена с една ръка.  Гумите на количката са с амортисьори а дръжката може да променя височината си и по този начин количката да е удобна както за мама така и за татко.

Седалката е от особено важно значение при изборът на бебешка количка. Това е частта, която ще се използва по-дълго отколкото кошът за новородено – тя трябва да е широка и накланяща се облегалка.

Бебшки колички Cam Fluido колички Cam модел Fluido Бебешки колички Cam модел Fluido Бебешки колички Cam модел Fluido Бебешки колички Cam модел Fluido

При почти всички модели бебешки колички Cam, седалката може да се постави с лице към майката, а пълното легнало положение е задължителен елемент. То ще осигури на детето спокоен сън и по този начин няма да се съобразявате толкова много с режима му.  Сенникът е изработен от материя предпазваща детето от вредните UV слънчеви лъчи, а за да е пълен комплекта има и покривало което да се използва при по-студено време. Монтирането на седалката независимо от нейната посока е също толкова лесно, колкото и монтирането на коша за новородено.

И на края когато решите да сгънете количката тя стои изправена сама, без да е необходимо да я подпирате в нещо или да я слагате да легне на земята за да се изцапа.

Всички модели бебешки колички Cam, можете да разгледате и закупите от нашият интернет магазин с безплатна доставка до всяка точка в България.