Kрасиви и качествени Бебешки колички Mima

Kрасиви и качествени Бебешки колички Mima

Бебешки колички Mima, макрта е родена през 2009 г., когато Дейви и Йоланда, вече отгледали своите две деца, решили да направят нещо за по-лесният живот на утрешните родители. Преди това холандски дизайнер Дейви Ко, участвал в разработката на редица успешни продукти – столове, телефони, кафе-машини и самолетни интериори, е работил в Амстердам, Париж и световната столица на дизайна – Милано.

Бебешки колички Mima

След установяването си във Валенсия – Испания, Дейви и Йоланда започнали разработката на детски продукти, които носят не само прочутия практичен холандски дизайн, но излъчват елегантност и шик. Екипът започва работа върху редица идеи за иновативни продукти с марката Mima, които да бъдат достъпни за широк сегмент от потребители. Използвайки опита на Дейви в продуктовия дизайн и на Йоланда в модния, се раждат продукти хармонично съчетаващи практичност и елегантност, задоволяващи потребностите на модерните и дизайнерски ориентираните родители. Стремежа на автора е да се създаде емоционална връзка на родителя със своето съкровище, показвайки че то е най-важното нещо в живота му.

 

Бебешки колички Mima
Бебешки колички Mima могат да се похвалят с патентована система, която трансформира без усилие коша за новородено в елегантна и удобна седалка за подрастващото дете. Шикозната дизайнерска линия е съчетание от овални форми и характерни профили, които я правят уникална и особенно атрактивна. Употребата на иновативни материали, като еко-кожа и полиуретан придават още повече стил и лекота. Фокусирайки се върху предоставянето на перфектния баланс между функционалност и елегантност, Бебешки колички Mima се стремят да доставят свежи идеи, които да направят живота на вас и вашите близки по-лесен и удобен в грижата за малките съкровища. Авангардния изглед и характеристиките на количките Mima се допълват от възможностите за създаване на собствена цветова комбинация, избирайки между три цвята шаси, шест цвята седалки и осем цвята текстилни части (Starter Pack). Това ще ви позволи да изразите най-добре своята индивидуалност. С моделите си Xari и Kobi, марката е носител на награда за иновации „Kind & Jugend“.
Като необходима и удобна добавка, съвместно със световно известната марка BeSafe, Мима създава столчето за кола Izi Go – прекрасно вписващо се в стила на Xari и Kobi. Както и при всички модели на BeSafe, Izi Go предоставя перфектна защита и идеален комфорт на вашето бебе както в автомобила ви, така и на разходка в парка.
Екипът на Дейви и Йоланда са разработили и редица аксесоари, вписващи се перфектно в стила на количките Mima – шикозен зимен сет, топъл спален чувал за хладните дни и вечери, елегантни и практични чанти, голям чадър срещу парещите лъчи на слънцето и много други удобства за ежедневието на родителя.

 

Бебешки колички Mima
Уникалният стил на марката Mima е част и от интериора в дома ни. Изненадващо различният Moon е стол, който ще ви служи вярно до тиинейджърските години на вашето дете. Проектиран да ви помага в храненето от първите дни, той ще бъде част от забавните игри на подрастващото бебе, предоставяйки всички възможни удобства. И тук възможността да покажете своята индивидуалност и стил е предоставена от избора ви между шест различни цвята седалки. Изглеждайки солиден, Moon е изключително гъвкав във възможностите си. С изключителна лекота можете да избирате неговите функции според удобството и потребностите ви.
Списъкът с нови идеи и в момента се допълва от екипа на Бебешки колички Mima, така че оставаме в очакване на новите творения на уникалната марка!