Бебешки колички Jane – изящество и удобство в едно.

Бебешки колички Jane

През далечната 1932 в Барселона, Jane Manuel Vidal направил бебешка количка Jane за неговият новороден син Ramón. Количката така впечатлила неговите съседи и приятели, че те го насърчавали да създаде такава, която да се сгъва за да бъде по-удобна.

Бебешки колички Jane

Manuel Jané представил новата количка на един от големите търговци в Барселона и само седмица по-късно започнали да пристигат първите поръчки, с което се поставя началото на производството на сгъваемите бебешки колички Jane! В годините производителя внедрява все повече и повече нови технически решения и подобрения, което прави марката водеща в тази сфера.

Бебешки колички Jane

В създаването на всички колички и аксесоари на марката, първостепенно значение има детското здраве и безопасност. Ето защо компанията компанията се стреми да надхвърли регламентираните стандарти в индустрията. Иновативните технологични решения за защитени с патент за производство на висококачествени детски колички  и столчета за кола.

 

Създателите на бебешки колички Jane съсредоточават своите усилия в посока на лекота, здравина, компактност и функционалност. В зависимост от стила и начина на живот на потребителя, те създават моделите Moom, Rider, Trider, Epic, Crosswalk и лимитираната Veer.

Бебешки колички Jane

Избора не се ограничава до тук! Екипът на Jane предлагат класическата комбинация 2 в 1 – с кош за новородено Nano, 3 в 1 – включващ и стол за кола Koos, както и в комбинация с уникалният кош Matrix! Трансформиращият се Matrix е съчетание на комфортен кош за новородено и стол за автомобил от група 0+ (до 13 кг.). Той е не само практичен, но и изключително комфортен и безопасен. С него осигурявате на бебето си защитена и уютна среда, а на себе си – лекота и удобство в ежедневието.

Една от характерните черти на бебешките колички Jane е леката и здрава конструкция на шасито. Изработена е от алуминиева сплав, която придава лекота, а специалният профил – здравина и характерен стил. Лесно свалящите се колела допринасят за максималната компактност на количката в сгънато състояние.Бебешки колички Jane

Важно, при избора Ви на количка Jane, е при какви терени ще бъде използвана. При различните модели колелата са с различен диаметър и състав на гумата в зависимост от условията, при които се експлоатира. Износоустойчивите материали Ви гарантират продължителен живот на гумите, независимо колко дълго ще се разхождате навън.

Специално внимание е отделено от дизайнерите на Jane на текстилните части на бебешката количка! Стилните цветови комбинации са съчетани с материи, които създават защитена среда за бебето и в същото време са лесни за почистване и пране. Това позволява запазването на външният вид на количката дълго време.Бебешки колички Jane

В продължение на изискването за леко и приятно ежедневие, Jane предлагат и богата гама аксесоари към бебешките колички – от чантата за бебешки пелени и принадлежности до стойката за шише и ръкавици за студените дни.