Бебешки колички Zippy Tutis модели Zippy Sport Plus, Zippy Natural

Бебешките колички Zippy Tutis, са създадени през 1998 г. от латвийска компания производител на бебешки стоки.

Количките Zippy Tutis се приемат добре от родителите и марката набира широка популярност в почти цяла Европа, сега вече и на родна земя.

bebeshka_koli4ka_zippy_tutis_sport_2v1_keremida-600x600

Бързият растеж бебешките колички Zippy Tutis, мотивира дизайнерите да създадат нови модели, отговарящи на критерии за надеждност, практичност, качество и естетика, което е подкрепено от сертификат ISO 9001. Иновативната технологията SILVER PLUS е част от производството на тапицираните текстилни части на количката, която дава безопасна антибактериална и антиалергенна среда за детето.
Забележително много възможности има тази на пръв поглед компактна и изчистена бебешка количка. Видовете които се предлагат в България са – колички Zippy Natural, Pia и Sport Plus, са изработени със здраво алуминиево шаси, надуваеми гуми и меко окачване с амоттисьори, което придава лекота и комфортно придвижване във всякаква среда. Лежащият кош за бебета на всички модели е широк и е с дъговидно дъно,с който можете да люлеете бебето. Отвори за циркулация на въздуха осигуряват приятна среда за бебето и възможност за визуален контакт с бебето, а големият безшумен сенник запазва съня на бебето.
Лятната седалка на колички Zippy Tutis, с може да се спусне до напълно хоризонтално положение подходящо за сън и се поставя по и срещу посоката на движението според изискванията и нуждите на бебето. Закопчаващ се колан с ограничителен борд с допълнителна обезопасителна преграда осигуряват сигурността на детето, а меката възглавничка за крачетата, позволява на крачета бъдат отпуснати по време дългите разходки. Монтираната високо седалка, ще Ви спести натоварващото навеждане, а детето ще предпази от приземния прах и ще му даде една добра гледна точка в изучаването случващото се около него.
Модела колички Zippy Tutis Sport естествено е проектиран за активни хора със забързано ежедневие. Малък и високо подвижен, този вид количка Zippy е „градският маратонец“ придвижващ се с лекота през многото неравности и тесни пространства. Регулируемото меко окачване ще ограничи ефекта на препятствията по пътя и ще направи разходката лека и приятна Количката лесно може да застане неподвижна, посредством спирачен механизъм на задните две колела, което е много полезно при улици с наклон. От големият кош за покупки с който е покрит, не може да изпадне нищо, дори и много да бързате. Zippy Sport се сгъва лесно и бързо до практично малки размери.

bebeshka_kolichka_tutis_zippy_sport_463_2in1-600x600

Модела Natural впечатлява със своите свежи цветове и лека елегантна визия. Той е направен с цел не само за да бъде лесен и удобен за употреба, но и да предостави комфорт и спокойствие на децата. Бебешките колички Zippy Tutis – Natural са изработени с естествени текстилни части, обработени чрез метода SILVER PLUS, който дава безвредна и дишаща среда. Матракът на лежащият кош е изработен с кокосови елементи и заедно с повдигащият го механизъм, прави престоя на детето приятен сякаш е в собственото си легло. И тук на лице е голям покрит кош за принадлежности и покупки, което ще улесни ежедневните задачи при пренасянето на принадлежностите на бебето и направените покупки.

С приятните си форми и свежи и десени, съчетани с естествени материи и лека практична конструкция, моделът колички Zippy Tutis Pia е „лимузината” на марката колички Zippy Tutis. Големият и дълбок лежащ кош за бебетое (87х39х20 см), комфортният и стилен летен кош и компактното шаси, правят Zippy Pia приятна, лесна и практична бебешка количка. Малките и размери в сгънато състояние (32х52х80см.) Ви не ви кара да се чудите къде да я приберете и съхранявата и дали ще влезе в колата. И тук иновативната технология SILVER PLUS за третиране на текстилните части със сребърни йони, предпазва от замърсявания, микроби и неприятни миризми. Външните части на количката са  водоотблъскващи, което освен че предпазва, улеснява и почистването.

Във всяка количка Zippy Tutis влизат покривала за двата коша, чанта за принадлежности, дъждобран и мрежа против насекоми.