Бебешки Колички COSATTO – НАЙ-ШАРЕНИТЕ КОЛИЧКИ

Бебешки колички Cosatto,една английска марка която е може би единствената марка, която прави по 2 различни колекции за една календарна година.

Така че ако сте бъдещи родители, които започват да разглеждат различните модели и цветове колички още от самото начало на бременността с изненада можете да установите, че моделът който сте си харесали вече не е актуален и на лице са още по-красиви цветове колички, защото все пак това са едни изключително красиви и цветни колички. Известни са със своите цветни иновативни модели, бебешки колички cosatto са със сигурност най-шарените колички на света.

Изключение не правят и най-новите модели на бебешката количка Cosatto Woop. Тя се предлага в три цвята – Tropico, Old Skool и Midnight.

бебешки колички cosattoбебешки колички cosatto

Рамката на количките също е боядисана в съветващите цветове на самата количка – това е запазената марка на бебешки колички cosatto. Чувалчето включено в комплекта е с 2 лица и в зависимост от това от коя страна е сложено, то коренно променя цвета на бебешката количка. Самите колички са леки и много маневрени с 3 колела и възможност за заключване на посоката на движението, а пък задните колела са със спирачки.

За пръв път бебешки колички cosatto предлагат модел количка, която да е със седалка и кош за новородено в едно трансформираща се седалка. Седалките имат пълно легнало положение и се монтират и в 2-те посоки на движение удобни са за съхранение,а са и сгъваеми. Когато количката се използва със вариант за новородено – към коша задължително има и покривало за крачета. Това покривало може да е отделно или да е част от бебешкото чувалче, като се използва само горната част. Ако количката трябва да се сгъва и пренася седалката или кошът за новородено може да се сгъне до изключително малки и тънки размери, така че да не заема много място в багажника на колата или в къщи.

Недостатъкът на трансформиращата се седалка, е че е мека за разлика от кошовете за новородено и на практика с нея не можете да пренесете бебето от вкъщи до колата или просто да го носите в магазина или на посещение при личният лекар. Ако се спрете на такъв модел бебешка количка повече от препоръчително е да помислите и за столче за кола. Най-добрият избор би бил той да бъде от същата марка от която е и бебешката количка. Повечето такива столчета съвсем предвидливо са направени, така че да стават и на рамката на количката, която сте закупили, което ще ви спести неудобството с едната ръка да пренасяте бебето, а с другата да бутате количката.

Винаги може да разгледате бебешки колички cosatto и закупите с бърза и удобна доставка в нашият онлайн магазин.